Medlem af Byg Garanti

Over 15 års erfaring

Udfører alle størrelser af projekter

Specialister i udskiftning af vinduer og døre

Skal du have nye vinduer og døre? Så kan du med fordel kontakte Tømrermester Møller for professionel hjælp. Vi har specialiseret os i restaurering af gamle vinduer, og derfor kan du trygt lade os stå for udskiftning af vinduer hos dig. Vores kunder kommer primært fra Kolding, Fredericia, Vejle og Vejen, men vi servicerer også gerne kunder udenfor disse områder.

Vi mestrer håndværket helt ud til fingerspidserne, og kaster os derfor med glæde over selv det mest komplicerede restaureringsarbejde. Hvis dine gamle vinduer helt trænger til en udskiftning, så har vi naturligvis også kompetencerne til at udføre dette. Du skal med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler professionel hjælp til renovering eller montering af vinduer og døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på, hvor mange vinduer der er tale om, og hvor mange lag glas du ønsker. Hvis du vælger energirigtige ruder, kan du desuden få tilskud. Uanset hvad dine ønsker er, så garanterer vi at imødekomme dem efter bedste evne samt at give dig et godt tilbud. 

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt med en udskiftning af døre og vinduer, idet en restaurering kan gøre en stor forskel. Ved at bruge boligens oprindelige vinduer og døre sikrer du, at husets stil bevares. Samtidig er det en løsning, der i langt de fleste tilfælde både er bedre og billigere end at skifte de gamle ud med nye.

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvorvidt du behøver at udskifte dine vinduer og døre helt eller ej.

Kontakt os for at høre nærmere om udskiftning af vinduer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at dine vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen. Vi garanterer attraktive priser og dygtige fagfolk, uanset om vi skal foretage udskiftning af vinduer eller komme med en anden løsning. Vi har altid et godt tilbud med, uanset om det gælder tilbygning, renovering eller andet tømrerarbejde.

Du kan kontakte os på telefon 28 74 90 30 eller på e-mail info@montagefirmaet-tm.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et spændende indblik i vores mange projekter, for både private og erhverv.

Tømrermester Møller v/Søren Møller Larsen

Vejlevej 357 F, 6000 Kolding

CVR: ​31229448

Send os en e-mail eller ring på: 28 74 90 30.

Medlem af Byg Garanti