Hos Tømrermester Møller klarer vi ombygninger af enhver art. Hvis du drømmer om at foretage en renovering af hus, bør du derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi kan hjælpe dig med at renovere hus lige efter dine ønsker og behov. Vi hjælper typisk kunder i og omkring Kolding, Fredericia og Vejle.

Mange ældre huse er ikke indrettet til nutidens behov. Måske er køkkenet for småt og skal åbnes ind til stuen, eller måske skal arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi klar til at opfylde dem professionelt.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad renovering af hus koster, da vores priser varierer fra opgave til opgave. Det kommer f.eks. an på, om der er tale om en totalrenovering af hus eller en mindre boligrenovering.

Uanset hvad dine drømme er, så får du hos os en attraktiv pris, som matcher dit budget bedst muligt.

Mulighederne for renovering af hus er mange. Der kan være tale om et gammelt hus, der trænger til en indvendig husrenovering, men det kan også være en mindre ombygning eller tilbygning af hus, så pladsen bedre udnyttes.

Lige meget hvilken opgave, du har brug for hjælp til, leverer vi professionel rådgivning og et solidt stykke håndværk.

Specialister i ældre huse

Er dit hus af ældre dato? Så er du kommet til det rette sted. Vores ekspertise omfatter også renovering af ældre huse. 

Vi har erfaring med at bevare den autentiske charme og karakter i ældre boliger samtidig med at vi opdaterer dem med moderne faciliteter og materialer. 

Uanset om det drejer sig om restaurering af originale detaljer eller ombygning af rum til moderne formål, er vi i stand til at udføre opgaven med omhu og omfattende viden.

Fordele ved renovering af hus:

  • Erfaring og ekspertise
  • Skræddersyede løsninger
  • Bevarelse af charme og karakter
  • Opdatering af faciliteter
  • Øget værdi

Vi bestræber os på at levere det bedste resultat til vores kunder i alt vi laver. Derfor sikrer vi  altid et kvalitetshåndværk, der overholder tidsplanen.

Kontakt os for en aftale om renovering af hus

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor husrenovering, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi giver altid gerne et godt tilbud og står gerne for totalentreprise hos dig.

Kontakt os og lav en aftale på telefon 28 74 90 30 eller på e-mail info@montagefirmaet-tm.dk, så hører du fra os snarest muligt.