Medlem af Byg Garanti

Over 15 års erfaring

Udfører alle størrelser af projekter

Renovering af hus lige efter dine ønsker

Hos Tømrermester Møller klarer vi ombygninger af enhver art. Hvis du drømmer om at foretage en renovering af hus, bør du derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Vi kan hjælpe dig med at renovere hus lige efter dine ønsker og behov. Vi hjælper typisk kunder i og omkring Kolding, Fredericia, Vejle og Vejen, men vi servicerer selvfølgelig også gerne kunder udenfor disse områder.

Mange ældre huse er ikke indrettet til nutidens behov. Måske er køkkenet for småt og skal åbnes ind til stuen, eller måske skal arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi klar til at opfylde dem professionelt.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad renovering af hus koster, da vores priser varierer fra opgave til opgave. Det kommer f.eks. an på, om der er tale om en totalrenovering af hus eller en mindre boligrenovering. Uanset hvad dine drømme er, så får du hos os en attraktiv pris, som matcher dit budget bedst muligt.

Mulighederne for renovering af hus er mange. Der kan være tale om et gammelt hus, der trænger til en indvendig husrenovering, men det kan også være en mindre ombygning eller tilbygning af hus, så pladsen bedre udnyttes. Lige meget hvilken opgave, du har brug for hjælp til, leverer vi professionel rådgivning og et solidt stykke håndværk.

Kontakt os for en aftale om renovering af hus

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor husrenovering, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi giver altid gerne et godt tilbud og står gerne for totalentreprise hos dig.

Kontakt os og lav en aftale på telefon 28 74 90 30 eller på e-mail info@montagefirmaet-tm.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

 
 
Vedhæft evt. filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et spændende indblik i vores mange projekter, for både private og erhverv.

Tømrermester Møller v/Søren Møller Larsen

Vejlevej 357 F, 6000 Kolding 

CVR: ​31229448

Send os en e-mail eller ring på: 28 74 90 30.

Medlem af Byg Garanti