Tagrenovering i Kolding, Fredericia og Vejle omegn

Tømrermester Møller har specialiseret sig i tagrenovering af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Hvis du mangler hjælp til en form for tagarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper alle kunder i og omkring Kolding, Fredericia, Vejle med reparation af tag.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, hvis de under en gennemgang opdager skader på taget.

Kontakt os

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du mangler hjælp til tagreparation, så kan du med fordel kontakte os. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser til vores kunder uanset opgaven.

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af, hvilken tagtype du gerne vil have, samt hvor stort et areal der er tale om. Uanset hvad står vi klar til at løse opgaven professionelt.

Vi kan desuden tilbyde tagrenovering, hvis ikke hele taget trænger til at blive udskiftet. Vi har brede kompetencer på området, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige former for renovering af tag.

Hos os kan du forvente veludførte resultater, som er holdbare i mange år i fremtiden.

Hvorfor vælge os til din renovering af tag?

Når du vælger Tømrermester Møller til din tagrenovering, udskiftning eller montering af nyt tag, får du ikke kun kvalitetsarbejde, men også en personlig og pålidelig service. 

Vi forstår vigtigheden af at lytte til vores kunders behov og ønsker, og vi tilpasser vores løsninger derefter. 

Vores mål er at sikre din fulde tilfredshed og levere et resultat, der overgår dine forventninger.

Fordele ved en tagrenovering hos Tømrermester Møller:

  • Forlænger tagets levetid
  • Beskytter dit hjem mod lækager og skader
  • Forbedrer tagets ydeevne
  • Øger energieffektiviteten i dit hjem
  • Forbedrer æstetikken og værdien af din ejendom
  • Tilbyder et bredt udvalg af materialer og stilarter
  • Erfarne tømrere med ekspertise i tagrenovering
  • Personlig service og skræddersyede løsninger

Vi bestræber os på en pålidelig og skræddersyet kundeservice. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder til konkurrencedygtige priser.

Nyt tag og tagrenovering - Vi gør det hele

Uanset om du har brug for et helt nyt tag eller blot ønsker at renovere dit eksisterende tag, kan Tømrermester Møller hjælpe dig. 

Vores erfarne team af tømrere har ekspertisen og den nødvendige viden til at håndtere enhver tagopgave, store som små. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer og stilarter, der passer til enhver smag og boligstil. Med vores omfattende erfaring og professionalisme kan du være sikker på, at vi leverer et resultat af høj kvalitet, der overgår dine forventninger.

Vi kan også tilbyde renovering af hus, tilbygning og udskiftning af vinduer og døre

Kontakt os for flere informationer om tagrenovering

Kontakt os for at få et godt tilbud på tagrenovering eller anden tagopgave. Vi står klar til at løse opgaven professionelt lige efter dine ønsker. Vi har altid et godt tilbud med, uanset om det gælder tilbygning, renovering​eller eller andet tømrerarbejde.

Kontakt os på telefon 28 74 90 30 eller på e-mail info@montagefirmaet-tm.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer til dig.