Medlem af Byg Garanti

Over 15 års erfaring

Udfører alle størrelser af projekter

Tagrenovering, reparation og nyt tag

Tømrermester Møller har specialiseret sig i tagrenovering af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Hvis du mangler hjælp til en form for tagarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper alle kunder i og omkring Kolding, Fredericia, Vejle og Vejen med reparation af tag.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, hvis de under en gennemgang opdager skader på taget.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du mangler hjælp til tagreparation, så kan du med fordel kontakte os. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser til vores kunder uanset opgaven. Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af, hvilken tagtype du gerne vil have, samt hvor stort et areal der er tale om. Uanset hvad står vi klar til at løse opgaven professionelt.

Vi kan desuden tilbyde tagrenovering, hvis ikke hele taget trænger til at blive udskiftet. Vi har brede kompetencer på området, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige former for renovering af tag. Hos os kan du forvente veludførte resultater, som er holdbare i mange år i fremtiden.

Kontakt os for flere informationer om tagrenovering

Kontakt os for at få et godt tilbud på tagrenovering eller anden tagopgave. Vi står klar til at løse opgaven professionelt lige efter dine ønsker. Vi har altid et godt tilbud med, uanset om det gælder tilbygning, renovering​eller andet tømrerarbejde.

Kontakt os på telefon 28 74 90 30 eller på e-mail info@montagefirmaet-tm.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer til dig.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

 
 
Vedhæft evt. filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et spændende indblik i vores mange projekter, for både private og erhverv.

Tømrermester Møller v/Søren Møller Larsen

Vejlevej 357 F, 6000 Kolding 

CVR: ​31229448

Send os en e-mail eller ring på: 28 74 90 30.

Medlem af Byg Garanti