Medlem af Byg Garanti

Over 15 års erfaring

Udfører alle størrelser af projekter

Tilbygning til hus har vi alsidige kompetencer indenfor

Drømmer du om at få bygget en udestue eller udnytte husets tagetage? Så står vi hos Tømrermester Møller klar med professionel hjælp. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring i branchen, hvorfor vi f.eks. kan være behjælpelige med tilbygning til hus. Vi servicerer typisk kunder i og omkring Kolding, Fredericia, Vejle og Vejen, men kommer også gerne udenfor disse byer.

En tilbygning til hus er en oplagt løsning for dig, som drømmer om flere kvadratmeter i hjemmet, men som ikke ønsker at flytte. Der findes et hav af forskellige muligheder indenfor tilbygninger. Vi hjælper bl.a. med:

  • At bygge udestue
  • ​At bygge skur
  • ​At bygge garage
  • ​At bygge carport
  • ​M.m.

Så uanset om du drømmer om en garage, en stue til dit sommerhus eller et ekstra børneværelse, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig.

Hvad koster en tilbygning?

Den nøjagtige pris på en tilbygning til hus afhænger af opgavens omfang, type samt materialevalg. Uanset hvad du kunne tænke dig, så er du dog sikker på at få en billig kvadratmeterpris hos os. Vi er desuden ikke blege for at sammensætte et godt tilbud til vores kunder.

Så hvis du mangler hjælp til at bygge en carport i træ eller en større renovering af dit hjem, kan du trygt kontakte os. Vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver. Vi garanterer altid veludførte resultater lige efter dine ønsker og behov, og du kan naturligvis være sikker på, at vi overholder alle vores aftaler.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for tilbygning til hus

Skal vi bygge et skur eller foretage en større ombygning med en tilbygning til hus hos dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar med fordelagtige priser og et godt stykke håndværk.

Vi kan kontaktes på telefon 28 74 90 30 eller på e-mail info@montagefirmaet-tm.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave. 

 
 
Vedhæft evt. filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

​Følger du vores Facebookside kan du få et spændende indblik i vores mange projekter, for både private og erhverv.

Tømrermester Møller v/Søren Møller Larsen

Vejlevej 357 F, 6000 Kolding 

CVR: ​31229448

Send os en e-mail eller ring på: 28 74 90 30.

Medlem af Byg Garanti