Udskiftning af vinduer og døre i Kolding, Fredericia og Vejle omegn

Trænger de gamle vinduer og døre til at blive udskiftet, og er det blevet tid til at få monteret nye vinduer og døre? Så kan din lokale tømrer i Kolding hjælpe.

Du kan med stor fordel tage kontakt til os hos Tømrermester Møller for professionel hjælp. Vi har specialiseret os i restaurering af gamle vinduer samt udskiftning af vinduer og døre.

Det betyder med andre ord, at du trygt kan lade os stå for ny montering af vinduer, hvis der er behov for det.

Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer efter mål for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder.

Vores kunder kommer primært fra Kolding, Fredericia, Vejle.

Kontakt os

Restaurering af vinduer og døre

Vi mestrer restaureringsarbejdet helt ud til fingerspidserne, og derfor kaster vi os med glæde over selv de mest komplicerede restaureringsopgaver.

Hvis dine gamle vinduer helt trænger til en udskiftning, så har vi naturligvis også kompetencerne til at udføre dette.

Du skal med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til enten renovering af vinduer og døre eller montering af nye ruder eller nyt glas. 

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at udskifte vinduer. Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger nemlig af en række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer der er tale om
  • ​Hvor mange lag glas du ønsker
  • ​Om du kan få tilskud til udskiftningen
  • Om vi også skal udskifte dørene i samme omgang

Hvis du vælger energirigtige ruder, har du mulighed for at opnå tilskud i form af håndværkerfradraget, og det vil godt kunne betale sig.

På den måde vil du nemlig både kunne spare penge på selve monteringen, ligesom du også løbende vil opnå besparelser i form af lavere varmeudgifter.

Uanset hvad dine ønsker er, så garanterer vi dig for, at vi imødekommer dem efter bedste evne, og at vi udarbejder et konkurrencedygtigt tilbud til dig. 

Skal jeg restaurere eller udskifte vinduerne?

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt med en udskiftning af vinduer eller døre, idet en restaurering kan gøre en stor forskel. Ved at bruge boligens oprindelige vinduer og døre sikrer du, at husets stil bliver bevaret.

Samtidig er restaurering også en rigtig god løsning, der i langt de fleste tilfælde både er bedre og billigere end at skifte de gamle vinduer og døre ud med nye.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan nøjes med at få restaureret dine gamle vinduer og døre, eller om det vil være en bedre løsning for dig med en komplet udskiftning, står vi klar med kyndig rådgivning og vejledning.

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvad der vil være den helt rigtige løsning for dig. Vi tilbyder også tagrenovering og renovering af hus

Kontakt os for en faglig vurdering af dine vinduer og døre

​Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud eller få en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at dine vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen. Vi står som nævnt også til rådighed med rådgivning og vejledning.

Vi garanterer attraktive priser og dygtige fagfolk, uanset om vi skal foretage en udskiftning af vinduer, eller om vi skal komme med en anden løsning i Kolding, Fredericia eller Vejle omegn. Vi har altid et godt tilbud med, uanset om det gælder tilbygning, renovering eller andet tømrerarbejde.

Du kan enten kontakte os på telefon 28 74 90 30 eller ved at skrive til vores e-mail info@montagefirmaet-tm.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.